[Ossm-members] Re: Белешки за Владата на Република Македонија и Мајкрософт , и за договорот кои тие го потпишаа.

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Mar 31 21:05:43 UTC 2004


Georgi Stanojevski напиша: 


>   Ова да го тргнеш, па да го принтаме/копи за саем и така нема ССМ некоја
>   активност на саем?

Немам што да го тргам, лиценцата дозволува да се користи. Ако ОССМ сака да 
го земе како свој став нека го земе. Ако сака да измени некои делови нека 
внимава на share-alike и attribution. И нека го држи некомерцијално. :)


> 5. На колку А4 страници е ова инаку?

Со се линков 15. Фонт 12.


-- 
Новица

Who so would be a man must be a nonconformist.More information about the Ossm-members mailing list