[Ossm-members] RE: Ossm-members Digest, Vol 8, Issue 8

vasko sazdovski vasko_sazdovski at hotmail.com
Thu May 13 10:42:48 UTC 2004


Ok  Јас доаѓам ако за нишо друго барем да се 
прошетам и у меѓувреме да спржиме по нешо
:))))))))))
BTw Fedora Core 2 да не ја има некој


>From: ossm-members-request at hedona.on.net.mk
>Reply-To: ossm-members at hedona.on.net.mk
>To: ossm-members at hedona.on.net.mk
>Subject: Ossm-members Digest, Vol 8, Issue 8
>Date: Wed, 12 May 2004 12:00:23 +0200 (CEST)
>
>Send Ossm-members mailing list submissions to
>	ossm-members at hedona.on.net.mk
>
>To subscribe or unsubscribe via the World Wide Web, visit
>	http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>or, via email, send a message with subject or body 'help' to
>	ossm-members-request at hedona.on.net.mk
>
>You can reach the person managing the list at
>	ossm-members-owner at hedona.on.net.mk
>
>When replying, please edit your Subject line so it is more specific
>than "Re: Contents of Ossm-members digest..."
>
>
>Today's Topics:
>
>    1. Install fest (Дамјан)
>
>
>----------------------------------------------------------------------
>
>Message: 1
>Date: Tue, 11 May 2004 21:57:58 +0200
>From: Дамјан <penguinista at mail.net.mk>
>Subject: [Ossm-members] Install fest
>To: ossm-members at hedona.on.net.mk
>Message-ID: <200405112157.59192.penguinista at mail.net.mk>
>Content-Type: text/plain;  charset="utf-8"
>
>Слободен Софтвер Македонија организира 
>инсталационен фестивал на кој ќе
>можете, со помош на искусни корисници, да 
>инсталирате GNU/Linux на вашиот
>компјутер. Овој викенд (15.05 и 16.05) во 
>Малата сала на Градско собрание.
>
>Исто ќе има и неколку компјутери на кои 
>ќе се режат дискови, па земете си
>CD-R-ки.
>
>За повеќе информации:
>http://www.ossm.org.mk/installfest/
>
>и обврзателно прочитајте ги „Често 
>поставувани прашања“:
>http://www.ossm.org.mk/installfest/?s=cpp
>
>Ќе инсталираме:
>Mandrake-10, Fedora Core-1, Slackware-9.1 (и -current) а ќе може 
>да се
>снимат овие плус, TheOpenCD-1.4 (слободен 
>софтвер за windows), Knoppix-3.4,
>slax-4.1.1 (live slackware за мини cd-а), а можеби ќе 
>има уште нешто ако се
>симне во меѓувреме :)
>
>Најважно пред да дојдете на install fest-от e:
>1. направете backup на важните податоци, 
>шансите нешто да се зафркне се
>мали, но подобро е кога сме сигурни.
>2. дефрагментирајте го дискот и проверете 
>го со scandisk.
>
>се гледаме.
>
>--
>дамјан
>
>
>------------------------------
>
>_______________________________________________
>Ossm-members mailing list
>Ossm-members at hedona.on.net.mk
>http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>
>End of Ossm-members Digest, Vol 8, Issue 8
>******************************************

_________________________________________________________________
Help STOP SPAM with the new MSN 8 and get 2 months FREE*  
http://join.msn.com/?page=features/junkmail




More information about the Ossm-members mailing list