[Ossm-members] Microsoft changed the FYROM reference on their Mk web site

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue May 25 21:44:15 UTC 2004


Ја следи ли некој дискусијата со сабџектов на RMDigest??  Кој незнае, се 
работи за мејлинг листата на realitymacedonia.org.mk. Последните неколку 
дена се отвори и дискусија за FOSS а и се појавија некои си „експерти“ 
кои што почнаа да тврдат дека на Македонија и е потребен само 
proprietary софтвер.

Мејлинг листата им е на yahoo и незнам дали пости архива таму.

-- 
ufo
More information about the Ossm-members mailing list