[Ossm-members] prezentacija

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Wed May 26 23:24:39 UTC 2004


Новица Наков wrote:

> Да бе: „Срање“ пошто мора пропусница да се има. „Па мислам не“ за тоа 
> да режеме дискови со презентации.
>
Јас би прашал нешто ... која е поентата на постоење презентација за луѓе 
што го поддржуваат слободниот софтвер,
или луѓе што се заинтересирани да ја посетат презентацијата, кога 
станува збор за Слободен Софтвер?

Не ни треба уште еден монопол, знаеш...

Секоја поддршка од Lugola за проширување на просторот на делување и 
користење на GNU/Linux и во Тетово.
Секое време за споделување на искуства...

Поздрав
More information about the Ossm-members mailing list