RE: [Ossm-members] Спонзор за CD-а, anybody?

Vasko Mitanov vaskom at mail.com.mk
Thu May 27 09:11:11 UTC 2004


> Организацијата Слободен Софтвер Македонија бара спонзор за вкупно 500-1000
> CD-а. На CD-ата ќе се сними слободен софтвер и ќе се делат бесплатно. Ако
> знаете било кого кој е во можност да спонзорира било кое количество CD-а
> кажете. Доколку собереме доволно спонзори за над 500 CD-а ќе почнеме да ги
> собираме, ако не - ја откажуваме акцијата.

Колку чини едно парче за толкава количина и дали треба сосе опаковка?
Ќе прашам кај мене на работа да ми дадат...More information about the Ossm-members mailing list