[Ossm-members] Спонзор за CD-а, anybody?

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Thu May 27 17:24:41 UTC 2004


Новица Наков wrote:

>Vasko Mitanov напиша: 
>
>  
>
>> и дали треба сосе опаковка?
>>    
>>
>
>Па нема да биде лошо да имаат некои книжни опаковки.
>
>  
>
А дали можи покрај CD-a да донирам и пластични опаковки? Дали ќе бркаат 
работа. И онака мислев да ги фрлам, па сега кога веќе можи да се 
употребат, зошто да не...

Поздрав,
П.С.
Кај да ги пратам CD-ата и (ако можи) опаковките?

ЧаоMore information about the Ossm-members mailing list