[Ossm-members] Linux, сонце и пиво :)

Новица Наков novica at bagra.org
Fri May 28 17:05:10 UTC 2004


Arangel Angov напиша: 

> Недела 30-ти мај, градски парк (фонтана), 17.00 часот.

Еве да речеме јас ќе дојдам. Ама ако се пријават повеќе од 5-6 луѓе.-- 
Новица

There is no patch for stupidity.More information about the Ossm-members mailing list