[Ossm-members] Motorola a760

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Sat May 29 15:08:39 UTC 2004


Мама и тато ми рекоа дека ќе ми купат телефон. Александар требаше да одбери

Александар одбра. Motorola a760. Ова: 
http://www.linuxdevices.com/news/NS3021520362.html е причината поради 
која тој го одбра овој модел.

Александар прашува: дали овој модел го има во Македонија?

Ако не, Александар ќе си купи дигитален фотоапарат..

Александар е примерно дете!

ДовидувањеMore information about the Ossm-members mailing list