[Ossm-members] Linux, сонце и пиво :)

Новица Наков novica at bagra.org
Sun May 30 02:24:23 UTC 2004


Arangel Angov напиша: 

> Недела 30-ти мај, градски парк (фонтана), 17.00 часот.

Пошто сонце изгледа ќе нема... ќе нема ни собир. Или?


-- 
Новица

There is no patch for stupidity.More information about the Ossm-members mailing list