[Ossm-members] Re: Rezhenje CDa [ I T N O ! ! ! ]

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Mon May 31 20:32:17 UTC 2004


На 31 мај 2004 (понеделник), goce andonoski напиша:

Све е супер тоа што го пишуваш АМА ПРЕКИНИ ДА ПИШУВАШ ХТМЛ мејлови, по
двестоти пат!!!

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list