[Ossm-members] Време

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Wed Nov 3 13:07:05 UTC 2004


Го видел некој ова до сега на сајтот на Време? Браос.

 >Почитувани читатели, времето за пишување кометари е ограничено од 
 >технички причини. Доколку сакате да оставите подолг кометар, напишете 
 >го во текст-процесор (MS Word, Open Office...) и со функцијата Copy - 
 >Paste префрлете го во полето за коментари.

http://www.vreme.com.mk/komentari.action?id=14275&broj=230More information about the Ossm-members mailing list