[Ossm-members] IE Mozilla problem

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Wed Nov 10 22:32:24 UTC 2004


Filip Risteski wrote:

>Дали некој може да ми ја објасни следнава ситуација?
>
>Случајно сурфајќи, отидов на еден сајт (со IE) кој што не ми дава пристап, поради тоа што сум користел Mozilla.
>
>Your client:  Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)
>
>Ја користам најновата верзија на IE 
>
>Поздрав
>филип
>  
>
:-)
Можеби ако Mozilla ти е дифолт браусер, па се збркал нешто Виндоусот :-)More information about the Ossm-members mailing list