[Ossm-members] IE Mozilla problem

Filip Risteski filip_risteski at mt.net.mk
Thu Nov 11 08:51:23 UTC 2004


>Епа добро ти пишува де, експлорер 6ка со дот нет инсталирано :-)
	Епа и тоа имам инсталирано

>Можеби ако Mozilla ти е дифолт браусер, па се збркал нешто Виндоусот :-)
	Немам Mozilla инсталиран во компјутер


More information about the Ossm-members mailing list