[Ossm-members] нови имиња на листава? беше: nacionalna IT strategija

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Nov 19 23:35:19 UTC 2004


Во оваа дискусија се појавија две-три нови имиња. Баш ме радува тоа што имаме 
нови луѓе кои решиле да го споделат своето мислење овде. Сакам само да 
предложам тие што по прв пат ќе одлучат да пишуваат, да напишат и ред-два кој 
се, што се, колку да се запознаеме. :)

Може?-- 
Новица

Декриминализирај, регулирај, оданочи.More information about the Ossm-members mailing list