[Ossm-members] Re: MK Linux Portal

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Nov 20 18:25:19 UTC 2004


Jovan Kostovski wrote:

>Ufo, sto e ova be??????
>
>Sto e toa: "Kreiraj nova smetka"?
>  
>

Сметка е преводот, не гледам никаков проблем тука. Во банка ти имаш 
сметка (жиро сметка, тековна сметка) или акаунт? Преводот „корисничка 
сметка“е најточен.
More information about the Ossm-members mailing list