[Ossm-members] Сигурност

Viktor Vojnovski sparks at on.net.mk
Mon Nov 22 17:14:50 UTC 2004


Bozidar Proevski se proiznese na 22.11.2004 15:03:

> Сигурен си??

Цирка 97..  :) Ми падна во раце некоја луда верзија на РедХет со 6 
цедиња унутра. Првиот пат кога инсталирав ршум го направив дискот :)
Имав тогаш некоја книга за Ц++ во која што примерите беа со компајлирани 
со gcc, а пишувани во vi.. па едно после друго..

-- 
Viktor [sparks et on tochka net tochka mk]

"Daj bidi originalen:)" - OliMore information about the Ossm-members mailing list