[Ossm-members] Re: Re: ¿àÞÑÛÕÜØ ÒÞ Mandrake 10.1

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Wed Nov 24 07:54:48 UTC 2004


KNaum wrote:

>  Ај сега кажи кого сум навредил и со што. Не знам што толку сите се
>  запаливте ко којзнае што да сум рекол. Се почуствував игнориран и

Директен напад, при што веднаш доби одговор. Да не ги повторувам 
другите, не е убаво да сереш само затоа што не си добил одговор на тоа 
што си прашал.

>  затоа малку кажав некои работи што ми лежеа на срце. После се тоа

Е ако де, сите кажуваме работи што ни лежат на срце, нема лутиш...

--
Томе
More information about the Ossm-members mailing list