[Ossm-members] Re: Prevod

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Nov 24 18:21:22 UTC 2004


Новица Наков напиша:

>- teaser - да речеме првиот дел од текстот, она пред „читај повеќе“ на 
>сајтовиве. Вовед ми е океј, али teaser не е баш тоа.
>

За другите не знам, но „Вовед“ е сосема добар превод. Врши работа.More information about the Ossm-members mailing list