[Ossm-members] Re: Prevedni slobodni programi za Windows

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Sun Nov 28 22:49:02 UTC 2004


На 28 ное 2004 (недела), Zaklina Gjalevska напиша:

> Мак-Windows верзија имa. Само треба преводот на
> Abiwordot да се ажурира...

Глеј што побрзо ажурирај го за кога ќе ги симињаат верзиите овие од OpenCD
да симнат во ред верзија. Така и во официјалните верзии (ако некој ги симне
исоата од кај нив) ќе си има убав превод.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list