[Ossm-members] Работна група

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Sat Oct 2 00:29:12 UTC 2004


Новица Наков wrote:

>Уфо и Томе работат на превод на Федора и Гноме.
>Глиша (изгледа) ќе работи на преводот на Дебиан.
>Новица, Дамјан и Стојмир работат на нова страна на ОССМ (на која информациите 
>за групите нема да бидат out-of-date. :))
>Зоки и Владо работат на преводот на КДЕ.
>  
>
Мала корекција: Зоки и Боби работата на преводот на КДЕ. (моментално 
надежно дека ќе работе и некој друг)

>Само како забелешка: ОО.о ми се чини е orphan.
>Bug report-и за преводите секогаш се добредојдени во сите проекти.
>Во оптек би била и работа за македонска верзија на TheOpenCD. 
>
>Добредојде. :)
>  
>
Нека е добредојден :)


More information about the Ossm-members mailing list