[Ossm-members] sobranie.mk (.doc dokumenti)

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Sat Oct 9 13:41:27 UTC 2004


Има ли некој убава причина зашто би се бунеле што сите документи кои 
ги објавува sobranie.mk ги објавува во msword формат?

Онаа причина дека ме тераат да купам MsWord сега за сега некако не ми
држи пошто и OpenOffice и компанија ги отвара. Или јас незнам како да ја
формулирам.

Сакам да направам(направиме) една отворена е-пошта или писмо до
пратеничките групи во кое ќе се жалиме. 

Во кој формат би сакале да се објавуаат државни документи?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list