[Ossm-members] sobranie.mk (.doc dokumenti)

strumjan at mol.net.mk strumjan at mol.net.mk
Sat Oct 9 15:33:53 UTC 2004


Цитат Georgi Stanojevski <georgis at unet.com.mk>:

> Има ли некој убава причина зашто би се бунеле што сите документи кои 
> ги објавува sobranie.mk ги објавува во msword формат?

Тешко дека ќе најдеш оти Собрание нели си го легализира МСвордот па сега не
гледам причина да употребуваат формат различен од тој за кој што платил народот
како оснивач/спонзор на собранието.


--------------------------------------------------------------------
This message was sent using Macedonia On-Line WebMail System.
More information about the Ossm-members mailing list