[Ossm-members] Re: sajtovite KAPUT

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Oct 16 22:22:22 UTC 2004


Vladislav Bidikov напиша:

> Ova go dava na site sajtovi ...
>
> ako mi otide bazata ke ubijam nekogo ...


Се случува секоја втора вечер, стојмир ми кажа дека нешто имало проблеми 
со серверот. Не се секирај за базата коа ќе се опраи серверот се ќе со 
функционира ко што треба.More information about the Ossm-members mailing list