[Ossm-members] OpenFest - aftermath

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Oct 25 18:10:00 UTC 2004


http://openfest.org/photos/2004/

Разбрав дека нашите Чомбе, Златко, Зоки и уште не знам кој бил биле 
пречекани ептен добро, дури им било понудено да кажат два три збора или 
да направат презентација за ОССМ. :)

Браво за бугарите, покажаа дека имаат стратегија за тоа што го прават и 
поставија пример за добро организиран настан.

Се на се настанот бил ептен екстра! Чекам текстови за ова, за на 
линукс.нет.мк (кој btw е ептен при крај, се чека само на боење на 
логото).  :)

More information about the Ossm-members mailing list