[Ossm-members] Re: xchat превод

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Oct 29 12:36:04 UTC 2004


Дамјан wrote:

>"Доби CTCP звук FUTURE.wav од1 zelth"
>"Ти си MSG поплавен од ~mcdavex at hawkswing.demon.co.uk, исклучувам 
>автодијалог."
>
>можда IRC-ашите ги разбираат овие работи ама јас не :)
>

Во новиот превод второто е "Поплавени сте од пораки од ~host, исклучувам"

За првото немам појма како да стои, ако има некој предлог нека каже.

CTCP e насловот за менито со Ping, Whois, Finger, Version.. ни ја не 
знам што значи CTCP, затоа и го остаив така.
More information about the Ossm-members mailing list