[Ossm-members] Re: mk locale и дистрибуции

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Oct 30 01:34:13 UTC 2004


Томислав Марковски wrote:

>Значи ги нема во glibc-2.3.3-27 пакетот, туку само во -common. Моја
>грешка, избрзав, на памет зборувам. Очигледно и уфо ја прави истата
>грешка :)
>

Доста бе, ја не праам грешки, проверив се и во сите пакети ги најдов 
потребните работи.  :0More information about the Ossm-members mailing list