[Ossm-members] Za Planetariumot

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Fri Sep 3 06:55:57 UTC 2004


Ivan Stojmirov wrote:
> Александаре, calm down.

И фала ти што се нафати за улогата на мој личен промотер, иако ќе треба 
уште многу да учиш во врска со промовирања на (недовршени) проекти.

Едноставно не постоеше подобар начин да ми го уништиш изненадувањето што 
го спремав.-- 
Your lucky number is 3552664958674928.  Watch for it everywhere.More information about the Ossm-members mailing list