[Ossm-members] Za Planetariumot

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Fri Sep 3 07:54:54 UTC 2004


On Friday 03 September 2004 08:38, Томислав Марковски wrote:

> Ако не се лажам, мислам дека имаше проблеми со твоите вести и кирилицата и
> беа отстранети.
> Стојмир?

Изненадување? 
Хрм...јас разбрав за Планетата од сосема друг човек...во секој случај се 
извинувам ако нешто зафркнав :(

Томе: Јас не реков дека сакам да сум на планетата...бах...се чувствувам како 
за 10 грама хероин :( ... 

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list