[Ossm-members] Re: stardict

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Sat Sep 4 18:35:47 UTC 2004


На 03 сеп 2004 (петок), Georgi Stanojevski напиша:

> Сакав да го пробам речникот за stardict. Користам 2.4.1(linux), бидејќи 
> 2.4.3 не ми се компајлира.

Најдов 2.4.3, сега е во ред го чита речникот, ама паѓа како луда целата
апликација. :)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list