[Ossm-members] Ден на слободен софтвер во Битола

Vladislav Bidikov bidikovi at unet.com.mk
Fri Sep 10 17:42:50 UTC 2004


Марко И. wrote:

> 
>>
>> Значи, спремајте се! На 21 доаѓате за Битола. Денот паѓа Сабота!
>>
>>  
>>
> На мојов календар 21 е Вторник :-)
И на мојот календар исто вика, немојте друг пут вака зс ако според вас 
21 е сабота испитот на 28 ќе ми излезе сабота Ч-)

Значи сега кој е точниот датум ?
More information about the Ossm-members mailing list