[Ossm-members] Re: linux.net.mk

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Sep 15 19:43:10 UTC 2004


Vladislav Bidikov напиша:

> u sekoj slucaj logovite ke dadat barem informacii od koj provider 
> dosle pacerive i sekako ako se od mk mozeme i ponataka da istrazuvame ...


Не е од Македонија. Претпоставувам дека е од Косово поради тоа што знае 
и српски.

Како и да е, во наредниве неколку дена интензивно ќе се работи на сајтот 
и ќе пробаме да го вратиме назад во уште подобра форма. ;)

ufo
More information about the Ossm-members mailing list