[Ossm-members] Re: Re: linux.net.mk

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Thu Sep 16 13:41:22 UTC 2004


На 16 сеп 2004 (четврток), Ivan Stojmirov напиша:

> Некое продуктивно муабетче? Немаме инспирација?

Грешка си, *муабети* сме имале отсекогаш колку сакаш. :)
-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list