[Ossm-members] Re: Re: linux.net.mk

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Sep 16 15:39:46 UTC 2004


Georgi Stanojevski wrote:

>Во новиот сајт да го ставиш и www.albalinux.org во она блокчето слични
>страни. 
>
Разменив неколку мејла многу одамна со администраторот на албалинукс. Не 
се заинтересирани за размена на линкови.More information about the Ossm-members mailing list