[Ossm-members] Re: ДСС-Бт Агенда

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Sep 17 12:14:39 UTC 2004


Zaklina Gjalevska wrote:

> Направија, ама не секаде. Поточно, трета лента фали од бензинската 
> пумпа кај патот за Неготино до каменоломот под Плетвар


Жаклина, те молам престани да реплицираш над пораките.
More information about the Ossm-members mailing list