Re: [Ossm-members] Re: audacity преведен?

savica at mt.net.mk savica at mt.net.mk
Fri Sep 24 13:33:12 UTC 2004> > > Со ризик да звучам комплетно неинформирано, кој го преведел
> > > audacity? http://audacity.sourceforge.net/about.php?lang=mk
> > 
> > Илија Илиев (strumjan at mol.com.mk)

Упс. Се извинувам за претходната порака. По грешка ја испратив. А сакав да 
кажам дека македонскиот превод на audacity е прилично стар (Feb 7, 2003) 
а и лош (многу грешки). Мислам дека би требало да се среди. 


More information about the Ossm-members mailing list