[Ossm-members] gmail koj barashe?

misos misos at mail.com.mk
Mon Sep 27 11:00:35 UTC 2004


Томислав Марковски wrote:

>>Гритингс гоуз то Дарко за линков. :) Малку треба да почекате и брзо да
>>куцате. Некаде околу седум осум наше време највеќе покани им стигаат.
> 
> 
> Не верувам дека веќе работи:

Ако му треба на некој, јас имам 6 покани.

-- 
misos

... Anything that is too stupid to be spoken can be sung.More information about the Ossm-members mailing list