[Ossm-members] Инсталфест #2

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Tue Apr 19 19:06:17 UTC 2005


> Моја грешка, еве ја во нов тред, пораката. (тред на македонски? :\)

аманет[два]:
Ставајте ext3 filesystem освен ако некој експлицитно не бара друго.
ext3 е многу поедноставен за support.

-- 
дамјан

                  Weird enough for government work.More information about the Ossm-members mailing list