[Ossm-members] [l10n] Firefox/Thunderbird 1.5 - забелешки за преводите

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Aug 19 16:36:00 UTC 2005


Важни промени во преводот:

1. Во сите стрингови што му се обраќаат на корисникот и во кои има 
вие/вас/ваше и сл. истите се променети и сега се со голема буква.

2. Web site од денес е веб место.Прашање: Domain кај нас се вика домен, а не домејн, така?-- 
Новица

"All that is necessary for the triumph of evil
is that good men do nothing." - Edmund BurkeMore information about the Ossm-members mailing list