[Ossm-members] 24 Дебиани инсталирани во Тетово !!!

Kocoski Igor contact at sam.com.mk
Thu Dec 1 12:02:23 UTC 2005


Благодарение на Директорот од Гоце Делцев во Тетово 24 ИБМ-ми се на
Дебиан ..


More information about the Ossm-members mailing list