[Ossm-members] SuSe 10 video pleeri

Vlado Peshov vlatkop at gmail.com
Wed Dec 7 23:55:48 UTC 2005


On 12/7/05, Andonoski Goce <oxyqene at gmail.com> wrote:
> ako ima nekoj bilo kakva ideja ne mi pisi

Да пробаш да инсталираш VLC Media Player, мислам дека со него си има
ги сите плагини. Ке го најдеш на гугл лесно али сеуште нема стабилни
пакети за Сусе 10. Истото е мислам и со xine-от. Пробај да симнеш
source пакет па да си искомпалираш сам. Макар и да не се стабилни
пакети...


More information about the Ossm-members mailing list