[Ossm-members] OSSM i nacionalnata strategija za IKT

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Dec 12 17:24:37 UTC 2005


Jovan Kostovski напиша: 

> Znae li nekoj povekje za ovaa rabota?

legolas.on.net.mk/godot/ - би требало да работи ова.

Ова е бетата на тој софтвер. И јас додуше не знаев дека ова го има во НСИО. 
Мислев го правиме на тезга за Метаморфозис. Работата е застаната пошто на таа 
тема некако задрема комуникацијата меѓу нас и нив.-- 
Новица

Да се биде опасен, тоа е задача за иднината.More information about the Ossm-members mailing list