[Ossm-members] Pivo od Sofija

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Tue Dec 27 15:57:37 UTC 2005


Здраво,

Пред 20тина дена ми пратиле мејл од
ФСА Бугарија.
Сакаат да ни пратат една гајба пиво за успешната
акција со 5000 линукси по школите.
Ме прешаа како да го пратат, да го пуштат по автобус или
нешто слично.

Одличен гест од другарчињата, така?

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list