[Ossm-members] Re: predlog za izrabotuvanje recnik na makedonski jazik za poimi od oblasta na informatikata

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Thu Feb 3 21:24:06 UTC 2005


On Thursday 03 February 2005 20:08, Georgi Stanojevski wrote:
> На 03 фев 2005 (четврток), Bozidar Proevski напиша:
> > Ако може да се надоврзам, еве го праќам на листата овој мини-речник што
> > се
>
> Овој е истиот, пошто вие не сте го стиле на веб никаде.
Ова што го пратив е најновата верзија...А мислам дека сѐ уште не е за на веб!
Кога ќе биде, ќе биде ставен на mkde.sf.net...

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list