[Ossm-members] Предлог за анкета

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Wed Feb 9 14:05:40 UTC 2005


Дали користите преведена верзија на софтверот што го користите (КДЕ,ГНОМЕ, 
ОпенОфис)?

Да/Не

Мислам (и како што гледав во архивата) дека ова на порталот не било до сега 
поставено како анкетно прашање.

Поздрав,
Александар


-- 
If I am silent, I am not blind!


More information about the Ossm-members mailing list