[Ossm-members] Предлог за анкета

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Thu Feb 10 02:06:01 UTC 2005


Aleksandar Balalovski wrote:

>On Wednesday 9. February 2005 14:35, Томислав Марковски wrote:
>
>  
>
>>Да, максимално.
>>
>>    
>>
>
>Јас не прашав, само предложив анкетно прашање :)
>  
>
ја прифакам анкетата :) може да се виде кој и колку користи софтвер на 
македонски.
Поздрав Зоки.


More information about the Ossm-members mailing list