[Ossm-members] Makfax go reklamira Firefox

savica at mt.net.mk savica at mt.net.mk
Fri Feb 18 10:51:05 UTC 2005


> http://www.makfax.com.mk/
> Банерот најдоле.
> 
> Браво!

I agree. Како идеја, зошто не се апдејтува mozilla сајтот на slobodensoftver со 
македонската верзија на Фајрфокс 1.0 и не се направи банер и се размени 
и...

Кој ги преведуваше сајтовите (Чомбе и Уфо мислам)??? И на Тандрбирд му треба 
апдејт. 

--
aleksMore information about the Ossm-members mailing list