Re: [Ossm-members] anti-spyware кој е Free?

Ilija Iliev strumjan at mol.net.mk
Sat Feb 26 18:41:42 UTC 2005


> Друштво знаете ли некое програмче за чистење спајвер кое е слободен 
> софтвер?

http://www.spybot.info/

Spybot - Search&Destroy
Ем е подобар од AdAware-то, ем е слободен (посветен на најубавата женска), 
ем е преведе ни на македонски!
Супер е!
More information about the Ossm-members mailing list