[Ossm-members] Re: "Slobodniot disk" - bonus pack?

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed Jan 5 00:15:02 UTC 2005


На 04 јан 2005 (вторник), Dean Josevski напиша:

> > Слободниот диск (TheOpenCD) е некаде 620 мега. Сакам да додадеме и други
> > работи - нешто како бонус работи кои не се програми. Има некој идеја што?
> 
> Ако се бара само идеја, а нe работа. :))

Претежно да, идеи се бараат. :)

> Можеби некоја секвенца од Revolution OS, vo DivX.

Во 1.4 доаѓаше трејлерот на Revolution OS. Не сум запознаен зашто во OpenCD2.0
го нема, можеби нема место (незнам колкав е).

Во нашата верзија јас не ја гледам поента да го ставиме накнадно(т.е. да се
трудиме да му направиме место), пошто нема од каде тука да го купат легално 
македонците.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list