[Ossm-members] Tender

Ilija Iliev strumjan at mol.net.mk
Sat Jan 8 22:58:05 UTC 2005


Здраво!
Тендер:
Имам неколку празни цедеа па ако може некој да ми помогне да ги пополнам со 
Suse, поновко, или некое друго фино системче.
Рокот за понуди почнува веднаш, а завршува кога ќе Ви се сака.
Ilija Iliev 
More information about the Ossm-members mailing list