[Ossm-members] Re: календар и органајзер

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Jan 12 00:49:15 UTC 2005


Arangel Angov wrote:

> Ги сакам овие две работи а нејќам еволушн. Предлози? По можност нешто 
> гтк. :)


И да забораив.. сакав да го пробам мозила календар, ама XPI-то не ми 
работи ни во фајрфокс ни во тандербрд. :0More information about the Ossm-members mailing list